Otse põhisisu juurde

Jahutuseks palavatel päevadel

Kuniks väljas valitseb kuumus, on jahutavad joogid ja jäätised eriti hinnas. Kasulikke nippe nende valmistamiseks leiab järgmistest raamatutest:

Angeelika Kang "Jäised ahvatlused"
Raamatust leiab retsepte jäätiste, sorbettide ja parfeede valmistamiseks.










Eva Palu "Jäätised ja sorbetid"
Jäätiseraamat sisaldab retsepte jäiste maiuste valmistamiseks nii jäätisemasinaga kui ilma. Rohkelt inspiratsiooni ja uusi maitseid: klassikalisi koorejäätiseid, värskeid marjaseid sorbette, jäätisetorte ja ka kastmeid jäätisega serveerimiseks.








Kadri Kaljurand "Jäätised, sorbetid, parfeed ja granitad"
Üle saja retsepti sisaldavast raamatust leiab nii kreemjate piima-, koore- ja puuviljajäätiste, kergete sorbettide ja granitade ning suussulavate parfeede retsepte.









"Külmtordid"
Kokandushuvilistele ning maiasmokkadele mõeldud kokaraamatus on üle 200 külmtordiretsepti, mille hulgast võib igaüks leida oma lemmiku. Kuuma ahju ees ei olegi tarvis jännata – tordipõhja või vahekihina kasutatakse retseptides biskviiti, küpsiseid või vahvleid; katteks sobivad imehästi aga šokolaad, puuviljad, vahukoor või toorjuust. Hõrgutis tuleb lihtsalt mõneks ajaks külmikusse panna ja valmis ta ongi.






Angeelika Kang "Smuutid"
Lisaks marjadest ja puuviljadest smuutide retseptidele leiab raamatust ka jogurti ja jäätisega külmi jooke, mis on kui desserdi eest.





Kommentaarid